Τοποθέτηση/Συναρμολόγηση

Αποκτήσατε ή σκέφτεστε να αποκτήσετε νέα έπιπλα;

Καλέστε μας σήμερα κι ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα συναρμολογήσει τα έπιπλα σας την ημέρα που επιθυμείτε με τιμές από 23€!

Οι απαιτήσεις είναι συγκεκριμένες και τις γνωρίζουμε…

——————————————————————————

Εξειδίκευση

Οι συνεργασίες μας με τα μεγαλύτερα καταστήματα Ιταλικών και Γερμανικών επίπλων κουζίνας, μας καθιστά ως πλέον εξειδικευμένους. Όχι μόνο σε ό,τι αφορά το τρόπο τοποθέτησης αλλά γενικότερα στη φιλοσοφία των εργοστασίων που κατασκευάζουν τα έπιπλα και τις διαδικασίες που ακολουθούν τα καταστήματα στην Ελλάδα, το πως σχεδιάζονται, πως πραγματοποιείται μια παραγγελία, το χρόνο παράδοσης, τις δυσκολίες και τα πλεονεκτήματα. Οι απαιτήσεις είναι συγκεκριμένες και τις γνωρίζουμε.

Εξοπλισμός

Ο κατάλληλος εξοπλισμός μπορεί να φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σύγχρονα επαγγελματικά εργαλεία, πληρότητα σε αναλώσιμα, καινούργια κοπτικά σε κάθε χρήση είναι μερικά απο τα χαρακτηριστικά μας.

Χρόνος τοποθέτησης

Για μια ολοκληρωμένη σύνθεση κουζίνας ο χρόνος είναι συνήθως 8 ως 12 ώρες για Ιταλικά και Γερμανικά έπιπλα, 10 ως 20 ώρες για Ελληνικά κι έπιπλα ΙΚΕΑ. Οι ντουλάπες απαιτούν λιγότερο χρόνο (συνήθως 4 ως 9 ώρες). Οι πόρτες εσωτερικού χώρου χρειάζονται 2 ως 3 ώρες και οι πόρτες σφαλείας 4 ως 5 ώρες. Η συναρμολόγηση επίπλων τύπου ΙΚΕΑ δεν μπορεί να υπολογισθεί σε χρόνο με ακρίβεια λόγω της μεγάλης γκάμας που υπάρχει αλλά θα μπορούσαμε να πούμε πως σε 8 ώρες μπορούν να συναρμολογηθούν όλα τα έπιπλα (εκτός κουζίνας/ντουλάπας) για ένα διαμέρισμα 50-70 τ.μ. (Οι χρόνοι τοποθέτησης έχουν υπολογισθεί για εργασίες που πραγματοποιούνται από συνεργείο 2 ή 3 ατόμων).

Άμεση εξυπηρέτηση

Από τη στιγμή που θα αποδεχτείτε τη προσφορά μας και μας επιλέξετε για την τοποθέτηση των επίπλων σας, ο μέσος χρόνος για την έναρξη των εργασιών είναι 3 εργάσιμες ημέρες.

Αποκατάσταση χώρου και καθαρισμός

Για κάθε εργασία που πραγματοποιείται από τα συνεργεία μας, βασικό μας μέλημα είναι να καθαρίσουμε τον χώρο σας με δικό μας εξοπλισμό και να απομακρύνουμε κάθε είδους συσκευασία και απορρίμματα.

Ελάχιστη χρέωση

Η ελάχιστη χρέωση για οποιαδήποτε εργασία είναι 23€ με φ.π.α

Τρόποι πληρωμής

Για όλες τις εργασίες τοποθέτησης, συναρμολόγησης, μέτρησης, μελέτης, σχεδιασμού, το ποσό της ελάχιστης χρέωσης είναι 23€. Το ποσό μπορεί να εξοφληθεί με την ολοκλήρωση των εργασιών με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με μετρητά, κάρτα ή και σε άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας.

 

Ρωτήστε κάτι ή αφήστε ένα σχόλιο